Otwarty portal wiedzy akademickiej dla kandydatów, studentów, absolwentów oraz wykładowców uczelni wyższych.

OTWARTE ZASOBY EDUKACYJNE:

Wydziały Edukacji Techniczno-informatycznej

Oceny Państwowej Komisji Akredytacyjnej

  • Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
    Wydział Inżynierii Metali i Informatyki Przemysłowej
    Ocena: brak danych
  • Akademia im. Jana Długosza w Częstochowie
    Wydział Matematyczno - Przyrodniczy
    Ocena: brak danych
  • Akademia Pedagogiczna im. Komisji Edukacji Narodowej w Krakowie
    Wydział Matematyczno - Fizyczno - Techniczny
    Ocena: brak danych
  • Kolegium Karkonoskie w Jeleniej Górze
    Wydział Techniczny
    Ocena: brak danych
  • Małopolska Wyższa Szkoła Zawodowa w Krakowie
    Ocena: brak danych
  • Politechnika Lubelska
    Wydział Zarządzania i Podstaw Techniki
    Ocena: brak danych
  • Politechnika Łódzka
    Wydział Inżynierii i Marketingu Tekstyliów
    Ocena: brak danych
  • Politechnika Opolska
    Wydział Edukacji Technicznej i Informatycznej
    Ocena: brak danych
  • Politechnika Radomska im. Kazimierza Pułaskiego
    Wydział Nauczycielski
    Ocena: brak danych
  • Politechnika Śląska w Gliwicach
    Wydział Mechaniczny Technologiczny
    Ocena: brak danych
  • Uniwersytet Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
    Wydział Matematyki, Fizyki i Techniki
    Ocena: pozytywna
  • Uniwersytet Opolski
    Wydział Przyrodniczo-Techniczny
    Ocena: pozytywna
  • Uniwersytet Szczeciński
    Wydział Matematyczno-Fizyczny
    Ocena: warunkowa
  • Uniwersytet Śląski w Katowicach
    Wydział Informatyki i Nauki o materiałach
    Ocena: pozytywna
  • Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
    Centrum Studiów Bałtyckich w Ełku
    Ocena: negatywna
  • Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie
    Wydział Ekologii
    Ocena: brak danych
  • Wyższa Szkoła Mechatroniki w Katowicach
    Ocena: brak danych

Zarządzanie produkcją, usługami i personelem – Standardy kształcenia

Logistyczne parametry przebiegu produkcji i usług. Organizacja przestrzeni produkcyjnej i usługowej. Zasady, sposoby i metody prowadzenia działalności produkcyjnej i usługowej. Podstawy planowania i sterowania produkcją oraz realizacją usług. Klasyfikacja systemów zlecania produkcji i usług. Współczesne metody zarządzania produkcją i usługami. Produktywność pracy a produktywność przedsiębiorstwa. Polityka i strategia personalna przedsiębiorstwa. Procedury, metody i narzędzia zarządzania personelem. Innowacje, zmiany i konflikt w organizacji. Komunikacja społeczna w organizacji. Kultura organizacyjna jako narzędzie aktywizowania personelu. Podmioty zarządzania personelem. Organizacja służby personalnej. Komputerowe wspomaganie zarządzania produkcją, kadrami i personelem.

Link do http://www.wwsi.edu.pl/